Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Bortom sanningen
Isbn: 978-91-6424-039-2
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Bortom sanningen

I en våning i en av Oslos fashionabla stadsdelar har ett förmöget äldre par och deras äldsta son brutalt mördats. Misstankarna riktas genast mot parets yngste son och hans hustru och fallet verkar snart uppklarat för Oslopolisen. Men inte för kriminalkommissarie Hanne Wilhelmsen. På brottsplatsen fanns nämligen ett fjärde lik: en något underlig och ensam man, till synes utan koppling till den rika redarfamiljen. Hanne vill inte slå sig till ro med fallets upplösning. Hon letar, till sist i det närmaste ensam, efter en annan verklighet, efter sanningen bortom det uppenbara.
Bortom sanningen är inte bara historien om uppklarandet av ett fruktansvärt brott. Boken är också en resa tillbaka i Hanne Wilhelmsens liv, i sökandet efter förklaringen till hennes eget liv och öde.

Bortom sanningen är den sjunde kriminalromanen om Hanne Wilhelmsen.

Anne Holt är en av Skandinaviens mest kända och säljande kriminalförfattare. Sedan debuten med Blind gudinna har hon sålt över 2 miljoner böcker bara i Sverige. Hon har mottagit en lång rad priser både i hemlandet Norge och utomlands.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone