Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Mannen som kunde tala med sin tonårsdotter
Isbn: 978-91-9756-190-7
Förlag: Earbooks
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Bert Kolker
Length: 3 timmar 40 minuter

Ljudbok

Mannen som kunde tala med sin tonårsdotter

Håller din dotter på att bli vuxen?
Smäller hon i dörrar, ägnar sig åt evighetslånga telefonsamtal eller låser in sig i timtal i badrummet? Vilka är egentligen de där nya kompisarna? Och sover hon verkligen över hos sin kompis eller är det bara som hon säger ...?
Tusen frågor snurrar i ditt huvud, men vågar du fråga? Och vågar du egentligen höra svaren?

Här är handboken som ger dig all hjälp du behöver för att lära dig nå fram till din dotter i den svåraste perioden i livet - tonåren. Våra barn behöver oss, och vi måste ta vårt ansvar och finnas där för dem oavsett om vi bara får eftertryckliga suckar och ett och annat "typiskt", "idiot" eller "gubbjävel" till svar. Detta kräver en viss mognad och självinsikt hos oss pappor, och att vi förmår förmedla självkänsla och självförtroende till våra döttrar.

Hans Arvidsson är förälder, friluftsmänniska, företagskonsult.
När hans 15-åriga dotter bestämde sig för att flytta hem till honom på heltid uppstod efter någon tid ett riktigt gräl som snart reddes ut... men dottern lämnade köksbordet med orden: "Även om vi inte förstod varann så bra den här gången så ska du veta att vi har den bästa kommunikationen mellan pappa och dotter som jag känner till."
Om vi är bäst, hur illa är det då inte med de andra ...? tänkte han och skrev den här boken.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone