Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Börja dejta!
Isbn: 978-91-8555-339-6
Förlag: Earbooks
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Marie Hagberg
Length: 1 timme 48 minuter

Ljudbok

Börja dejta!

En oemotståndlig bok för dig som vill bli oemotståndlig! Här kommer äntligen singlarnas scoutbibel nummer ett - att ha under armen nästa gång du ger dig ut på flirtstråk. "Börja dejta!" är boken som får dig att våga och vilja ragga loss på vem som helst!

Marie Hagberg arrangerar aktiviteter för singlar i Stockholm. Med en god portion humor berättar hon om hur du kan förbättra din sexappeal och få dina dejter att falla som käglor på en väloljad bowlingbana.

- De flesta singlar skulle vilja vara bättre och framgångsrikare när det gäller att träffa någon, säger Marie Hagberg. Du kunde varken gå, spela skivor eller köra bil som nyfödd. Det är helt enkelt saker du har lärt dig när du behövt det. Att bli bättre på att flirta och dejta är något du kan lära dig, bara du vill.

I boken kan du frossa i detaljer om hur du sänder ut och tar emot de rätta signalerna, hur du tar ett rum i besittning och blir festens självklara medelpunkt och hur du slutligen blir Mästerflirtaren i läderstövlar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone