Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Du och din Jante - reseguide i Janteland
Isbn: 978-91-8548-952-7
Förlag: Tundell Salmson audio
Kategori:
Samhälle & politik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa Kulturhistoria Humaniora
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Maria Appelqvist
Length: 4 timmar 13 minuter

Ljudbok

Du och din Jante - reseguide i Janteland

Det finns en uppsjö av självhjälpsböcker som alla fokuserar på individen. Men tänk om det inte är du som individ som ?är problemet, utan omgivningen som trycker ner och kväver den du är? Som säger: Så där kan du inte göra … Vem tror du att ?du är …

Den här boken handlar om det – om Jantelagen som fostrat oss i tron att framgång, ambition och viljan att göra något av sitt liv är fult. Men alla har en potential! Problemet är att vi i samhället hindras att använda den. Ibland ser vi inte ens att det är möjligt! Hur många gånger har du inte tänkt: Men det där kan väl inte jag? Det är inte ens lönt att tänka på!

I boken belyser författarna Jantelagen. Men istället för att fokusera på begränsningar, hinder och problem, ser de visioner, möjligheter, resurser och potential. Det finns mängder av exempel du säkert kommer att känna igen. Och dessutom en hel verktygslåda för att bekämpa Jantarna – både dina egna och andras.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone