Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för En oväntad vänskap
Isbn: 978-91-7567-169-7
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Romaner Lättläst
Tillgänglig sedan: mars 2014

E-bok

En oväntad vänskap

Filmen, baserad på en verklig berättelse, har blivit en succé. Här är den humoristiska historian berättad på lättläst svenska i bokform.

Philippe är en rik och framgångsrik affärsman. Men en dag råkar han ut för en olycka som förändrar hans liv för alltid. Han blir förlamad, hamnar i rullstol, och tappar tron på livet.

Philippe behöver någon som kan ta hand om honom. Abdel, en före detta kriminell som är nyanländ från Algeriet, ansöker om jobbet. Philippe tycker att Abdel verkar skön och har rätt attityd, så han anställer Abdel. Att Abdel helt saknar erfarenheter från den här typen av jobb tycks inte bekomma honom.

Deras liv förändras i och med detta. De sätter varandras tillvaro och värderingar på hårda prov, men samtidigt inleds en vänskap för livet.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone