Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Billy och grodan
Isbn: 978-91-6388-487-0
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: februari 2015

E-bok

Billy och grodan

Billy ska åka till landet med mormor, men när de kommit en bit märker Billy att någonting rör sig under en filt i baksätet. Mormor stannar bilen och de undersöker vad det kan vara. Arga Lotta, visar det sig!   Hon är så arg på sin pappa för att han lagat staketet mellan Billys och arga Lottas trädgård, att hon bestämt sig för att rymma. Billys mormor ringer Lottas pappa från landet, och självklart får hon stanna med dem ett tag.   När de ska börja laga mat hittar de en groda i salladshuvudet. En groda som kan ändra färg, och som ställer till med fler mysterier på landet ...   Och givetvis blir arga Lotta glad till slut. Billy och hon hjälps åt att hitta en lösning på staketproblemet pappan orsakat.

Birgitta Stenberg och Mati Lepp har nu gjort tolv bilderböcker om Billy. Sedan han först såg dagens ljus (1989) har den charmige Billy blivit en välkänd bilderbokskaraktär i Sverige och övriga Norden, samt blivit översatt till holländska och tyska.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone