Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Billy och grisarna
Isbn: 978-91-6388-486-3
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: februari 2015

E-bok

Billy och grisarna

Lille runde Billy såg dagens ljus 1989 i boken Visselpipan, en enkel berättelse för de allra yngsta. Sedan dess har vi fått veta en hel del om Billy och hans mamma, att han är granne med Lotta och tant och farbror Storm, att han har en mormor i stan och kusiner på landet. Men vad som finns i den mystiska ringen runt hans mage är fortfarande en väl förborgad hemlighet.

I Billy och grisarna utökas Billys bekantskapskrets med två grymtande vänner: Billys mormor ringer och berättar att hon har två fina grisar som Billy bara måste komma och titta på. Men hur kan man ha grisar om man bor i lägenhet undrar Billy. Detta måste undersökas på plats tillsammans med Lotta!

De kan snart konstatera att grisarna inte bor i lägenheten, utan i ett eget mysigt litet hus på innergården. Där pysslas de om av mormor och hennes grannar. Men det dyker också upp två skummisar som står och trycker i porten. De verkar väldigt intresserade av grisarna, men kommer aldrig fram och klappar dem som andra gör – vad har de i kikarn egentligen?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone