Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Vilse i skogen
Isbn: 978-91-6388-651-5
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Vilse i skogen

Det är friluftsdag och klass 1b ska bege sig ut i skogen med matsäck. I små grupper ger de sig av längs det markerade spåret. Men så upptäcker de att markeringen längs spåret är borta ... ”Vilse i skogen” med text av Helena Bross ingår i den populära ”lätt att läsa”-serien om Klass 1b och är en vardagsnära, varm bok med med hög igenkänningsfaktor för alla som går i första klass. Den perfekta boken för killar och tjejer som precis har börjat läsa själva. Läs också de andra böckerna om klass 1b: ”Spöket i skolan” (2006), ”Starkast i klassen” (2006), ”Hemliga kompisar” (2006) och ”Världens finaste glasögon” (2006).

Böckerna är roligt och färgstarkt illustrerade av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross är författare, översättare och lågstadielärare, med en stor produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare bakom sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone