Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Vår jättestora trädkoja med 26 våningar
Isbn: 978-91-5011-847-6
Förlag: Alfabeta
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2016

E-bok

Vår jättestora trädkoja med 26 våningar

De fantasifulla killarna Andy och Terry från boken Vår trädkoja med 13 våningar är tillbaka och den här gången har deras trädkoja hunnit växa till 26 våningar!

Nytt är bland annat en skridskobana där riktiga pingviner åker omkring, en tyngdlöshetskammare, en bilbana, en glassavdelning med 78 smaker, en skateramp med krokodilgrop och Dödslabyrinten - en labyrint som är så stor att ingen som har gått in där någonsin har kommit ut igen. Än.

Nu får vi dessutom veta hur Andy och Terry träffades, hur det kom sig att hajarna åt upp Terrys kalsonger, och varför vännerna verkligen inte gillar pirater.

Andy Griffiths OCH Terry Denton kommer från Australien. Deras böcker om trädkojan har blivit en megasuccé i alla länder där de hittills utkommit. Del tre i serien toppade bästsäljarlistorna i Australien 2014, alla kategorier. (9-12 år)


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone