Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Hatad och älskad
Isbn: 978-91-9836-610-5
Förlag: Calidris Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok

Hatad och älskad

"Hatad och älskad är mitt bokslut; mitt farväl till den gamla Kissie. Min resa från stökig tonårsrebell till feminist och entreprenör. Men inte minst en inblick i bloggvärldens brutala baksida", Alexandra Nilsson

Alexandra "Kissie" Nilsson gjorde sig känd som femtonåring genom att trycka på sina bloggläsares knappar. Hon festade, bråkade, bantade och bloggade sen om kaoset utan hämningar. Hennes läsare hatade att älska henne och älskade att hata henne. Idag, tio år senare, vill hon göra slut med den gamla, kaosälskande Kissie. Hon bloggar fortfarande om skönhet och glam, men idag tar feminism och anti-näthat upp minst lika mycket plats på kissies.se. Hon har gått från festande fjortis hög på uppmärksamhet till en framgångsrik medieprofil och entreprenör. 

Hatad och älskad berättar hon på sitt säreget nakna sätt om baksidan av hennes framgång. Om hur vuxna i mediavärlden ständigt utnyttjade henne, och om hur hon till slut lyckades göra sig fri. Det hon lärt sig av sina fram- och motgångar vill hon nu dela med sig av så att andra kanske slipper samma skit. Och för att kasta ett nytta ljus på den Kissie hela Sverige tror sig känna. 

Boken är skriven i samarbete med författaren Ylva Enström


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone