Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ta fram din inre TALANG och SUPERKRAFT - vägledd meditation
Isbn: 978-91-7747-073-1
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Unga vuxna Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2016
Uppläsare: Cathrin Nilsson
Length: 30 minuter

Ljudbok

Ta fram din inre TALANG och SUPERKRAFT - vägledd meditation

Vägledd meditation som tar fram dina talanger och superkrafter som finns i dig

Den här vägledda meditationen kommer att hjälpa dig ta fram dina talanger, dina superkrafter och skapa positiva mentala bilder, allt för att du ska kunna leva fullt ut i alla områden i ditt liv.
Syftet med denna meditation är att hjälpa dig att ta fram just dina superkrafter genom att gå förbi dina begränsningar och eventuella blockeringar för att du ska kunna skapa ett rikt och hållbart liv redan i dag - oavsett ditt nutida jag. 

Du kommer att kunna se och uppleva att du redan idag har talanger som är dina superkrafter och att du lever i en värld som är tillgängligt för dig och andra på denna jord.
Det överflöd som finns i världen är till för dig, för att du ska kunna skapa ett liv med genuin kärlek, god fysisk och psykisk hälsa, hållbar och hälsosam relation till dig själv och andra och allt det här finns tillgängligt och du kommer bli närvarande till det när du förstår vilka superkrafter du har.

Du kan med stor tillit njuta av denna inspelning och glädjas åt alla fördelar den för med sig till ditt liv, medan du sover eller vilar, det spelar ingen roll, du väljer.

Cathrin Nilsson är utbildad lärare, NLP Master, hypnosutförare och mental tränare. Hon har författat fler olika självhypnoser,vägledda mentala tränings ljudböcker och är en av Sveriges mest framstående föreläsare inom att skapa finansiellt överflöd. 

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone