Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Satsa allt
Isbn: 978-91-6389-634-7
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: december 2016

E-bok

Satsa allt

Bokserien "Dagbok för alla mina fans" har efter tio delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 164 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och "handskriven" text lockar både lässvaga och läsvana.

Trycket ökar på Greg Heffley i hans elfte dagbok. Det enda han är bra på är att spela teve-spel, men hans mamma vill att han vidgar vyerna och gör något annat. Vad som helst! När Greg hittar en videokamera i en garderob får han en idé: han ska göra en skräckfilm med bästa kompisen Rowley i huvudrollen. Det ska väl ändå visa mamma och världen att han har en talang i toppklass - och därmed får den berömmelse han så väl tycker att han förtjänar. Men är det så smart att satsa allt på en enda film?

"En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna - och ligger stadigt kvar där.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone