Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Sommaren på Lövtorp
Isbn: 978-87-1178-144-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: maj 2017
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 2 timmar 54 minuter

Ljudbok

Sommaren på Lövtorp

Ingela har försökt alla knep hon kan komma på. Hon har testat både att tjata och skrika samt att vägra säga ett endaste ord, men inget får hennes föräldrar att ändra sig. Ingela måste åka till mormor och stanna där hela sommarlovet, medan pappa och mamma själva åker till London. Så orättvist! Ingela vill tusen gånger hellre strosa runt på upptäcksfärd i London än bo hos sin hästtokiga mormor på landet. Ingela som inte ens kan rida! Hon är säker på att det kommer att bli världens tråkigaste sommar. Inget blir dock som hon föreställt sig. Kanske blir det istället den roligaste sommaren på länge?

Susanne Jobs är en svensk författare som skrivit böcker både för ungdomar och vuxna. Hon har skrivit både skönlitteratur och faktaböcker. Jobs arbetar även som journalist och fotograf.

Ingela har inte hälsat på sin mormor på Lövtorp på över tio år. Hennes mormor är en hästgalen tant som inte alls är som mormödrar ska vara. När Ingela återvänt till Lövtorp ändras dock hennes negativa bild av både mormor, landsbygden och hästar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone