Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Du duger
Isbn: 978-91-7747-915-4
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2017
Uppläsare:
Candra Karlholm
Maria Vikman
Length: 13 minuter

Ljudbok

Du duger

Du duger!

En vägledd självledarskapsövning för kvinnor av Candra Karlholm och Maria Vikman.

 

I den här guidade visualiseringsövningen stärker du känslan av att duga precis som du är!

 

Känslor av otillräcklighet och stress tillhör vardagen för de flesta av oss. Kanske gör de att vi pressar oss själva ännu mer för att hinna, fixa till och försöka få till den där perfektionen, åtminstone hjälpligt... Men hur ofta känner vi oss nöjda? Hur ofta ger vi oss ens tid att känna efter och uppskatta det vi redan uppnått och klarat av? När vi väl har chansen kan det vara svårt att komma ner i varv och inte bara rusa vidare mot nya mål.

 

Så stanna upp. Det här är en stund för dig! Maria Vikman guidar dig in i medveten närvaro i nuet och kroppen och tränar dig i självmedkänsla. Här tar vi fasta på det grundläggande viktiga: att du duger. Att du är viktig.  Att inget, allra minst du, behöver fixas. Du är redan perfekt som du är!

 

Det här är en fristående del i en serie med vägledda meditationer för dig som vill praktisera självledarskap för kvinnor på egen hand. Mer om Candra Karlholms och Maria Vikmans arbete hittar du på www.sjalvledarskapforkvinnor.se

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone