Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Transformerande meditation
Isbn: 978-91-7747-906-2
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2017
Uppläsare:
Kia Temmes
Caisa Landahl
Length: 20 minuter

Ljudbok

Transformerande meditation

Transformerande meditation. 

Genom denna kraftfulla och transformerande energimeditation blir du guidad av Kia Temmes och Caisa Landahl till att rensa upp i ditt energifält och transformera trög energi som du bär på, till en energi som plockar fram din kreativa och skapande sida och som hjälper dig att få in mera flöde i ditt liv. Varje ord är laddat med en vibration av energi som kommer att hjälpa dig med att uppnå en transformation, här och nu. 

Kia Temmes är inspiratör och brinner för att inspirera människor till att växa och leva sitt drömliv. Kia föreläser och har lång erfarenhet av att jobba med grupper, hon guidar hypnos och meditation i grupp och enskilt och är verksam som terapeut.

Caisa Landahl driver Attraktionslagen Sverige. Hon föreläser, håller kurser och coachar människor och företag till förändring och framgång. Hennes drivkraft är att hjälpa andra förverkliga sina drömmar. Hon jobbar även med Kraniosakral Terapi och vägleder genom stillhet och kunskap till hälsa


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone