Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Meditation Love Yourself
Isbn: 978-91-7747-892-8
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Ulrika Karlsson
Length: 23 minuter

Ljudbok

Meditation Love Yourself

Meditation Love Yourself – Meditation för att skapa och förstärka kärleken till dig själv. Den skapar självkärlek, tillit och acceptans till dig och din kropp. Meditation kräver koncentration, uthållighet och tid, 11–30 min 1–3 ggr/dag är vanligt. När du börjar meditera så kan du märka hur sinnet drar iväg med tankarna. Använd då t.ex. mantra, andning eller den teknik du använder för att hitta fokus igen, och var kärleksfull och tålmodig med dig själv-om och om igen. Att meditera är som att ”städa och rensa upp på vinden”-välbehövligt men kan också vara tålamodskrävande.

Om Ullis: Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag. För mer info se www.plainyoga.se
Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M,www.sundance.se

 

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone