Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Fenomenet GW
Isbn: 978-91-7441-634-3
Förlag: Ordfront förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

Fenomenet GW

Varje vecka bänkar sig en och en halv miljon svenskar framför tv-programmet ”Veckans brott” för att se professor Leif GW Persson muttrande servera en av sina många oneliners. Han älskas av tittarna. Om det han säger är sant eller påhitt vet bara han själv. Leif GW Persson har blivit en man som målar bilden av sig själv utan att möta några invändningar.

I Fenomenet GW försöker Lars Ragnar Forssberg förstå inte bara människan GW utan framför allt hur han har kunnat bli den ikon han är idag inte sedan Astrid Lindgrens eller Tage Danielssons dagar har vi haft en person som sägs sitta inne med så många svar på så många frågor. Hur blev det så? Men boken undersöker också Leif GW Perssons komplicerade förhållande till modern, hans strävan efter status och pengar, samt det faktum att han betraktar jakt som mord men ändå fortsätter jaga.

Fenomenet GW är ingen biografi utan en berättelse om en människa som saknar motstycke i svensk offentlighet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone