Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Sluta snusa-Snusfri på en timme
Isbn: 978-91-7747-955-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Rolf Jansson

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Sluta snusa-Snusfri på en timme

Theta-vågor hjälper dig att sluta snusa

Denna inspelning aktiverar den obegränsade kraften i ditt undermedvetna. De Theta-vågor (ljudvågor med en viss frekvens) som lagts in triggar din hjärna till att bli hyper-mottaglig för anpassad hypnotisk påverkan. Din önskan om att sluta snusa pressas in i ditt undermedvetna.

Med hjälp av hypermodern teknik och finjusterade ljudvågor förs din hjärna in i ett mottagligt medvetandetillstånd för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig den beteendeförändring som du önskar.

Resultatditt undermedvetna omprogrammerasdu blir motiveradditt nikotinsug dämpas för att sedan försvinnadu blir friskareditt humör blir jämnareditt hjärta arbetar lättaredin mun mår bättreditt blodtryck förbättrasdet finns undersökningar som tyder på att risken för övervikt, diabetes och cancer i bukspottkörteln minskardu sparar pengar

Detta program hjälper dig att programmera ditt sinne för att bryta vanan att snusa. Att sluta snusa är möjligt med hypnoterapi och detta program är effektivt för att hjälpa dig att komma över suget till snus och nikotin. Allt sker på ett naturligt och säkert sätt. Du blir varsamt guidad till ett avslappnat tillstånd och får sedan motta suggestioner till ditt undermedvetna om att du slutat att snusa och att du har blivit en icke-snusare. Efter ett antal upprepningar av suggestionerna kommer du, genom denna inpräntning, att automatiskt tänka och känna i enlighet med de givna suggestionerna.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone