Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Fri från panikångest och panikattacker
Isbn: 978-91-7747-953-6
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Rolf Jansson

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Fri från panikångest och panikattacker

Denna ljudbok kan hjälpa dig med att:kunna spänna av när du känner att panikattacken kommer och på så sätt kunna stoppa dess framfartkunna återfå kontrollen över dina känslorsläppa taget om dina tidigare negativa känslorutveckla nya känslor kring hur du reagerar och agerar i olika situationerkänna dig lugn och behaglig till mods i alla situationerha en starkare koppling mellan psyket och kroppen

Det är viktigt att poängtera att panikattacker kan ha många orsaker. Det är därför tillrådligt att få problemet undersökt av läkare eller annan medicinsk expertis. När det blivit klarlagt att det inte finns några kroppsliga orsaker så kan ditt problem med stor sannolikhet behandlas framgångsrikt med hjälp av självhypnos.

Notera också att om du får panikattacker mer regelbundet, flera gånger i månaden, bör du även då prata med läkare om vilka behandlingsmöjligheter som finns. Det kan bli fråga om KBT eller medicinering.

För många kan dock självhypnos vara ett utmärkt komplement även till sådan behandling.

Hypnoterapi

Hypnoterapi, eller självhypnos, har visat sig vara effektivt när någon drabbats av ångest, rädsla och stress. Tanken bakom denna terapi är att hjälpa den drabbade att handskas med vissa symptom med hjälp av suggestioner till det undermedvetna och på det sättet förändra tankarna.

Om det vore så att du på ett medvetet sätt kunde ha kontroll över dina panikattacker, så hade du redan kunnat uppnå lindring. Det faktum att du inte har lyckats, måste betyda att det är ditt undermedvetna som styr paniken.

Även om självhypnos inte passar alla, så är detta något naturligt och riskfritt. Vissa människor konstaterar att detta var vad som behövdes, medan andra väljer att kombinera terapin med annan behandling. Om du redan har annan behandling bör du kontakta läkare innan du också börjar med hypnoterapi.

Hypnoterapi är erkänt som en effektiv teknik för att ändra dina tankar och för att öka ditt välbefinnande. För att bli av med panikattacker och panikångest får du genom självhypnosen hjälp med att återta kontrollen i stället för att bli handlingsförlamad. Rädslan och paniken försvinner.

Ljudbokens innehåll

Denna ljudbok lär dig att kontrollera panikattacker och panikångest. I bästa fall blir du av med dem för gott. Du får en kombination av musik och suggestioner för att minska ångesten. Theta-ljudvågor och isokroniska toner hjälper dig att hyper-mottaglig för de suggestioner som ges. Vid upprepad lyssning kommer du att märka att livet ljusnar och att du får en säkerhet som växer inifrån. Du kommer att se fram mot det okända med hälsosam optimism. Du kommer att känna dig lättad eftersom du befriat dig från onödig oro.

Panikattacker dödar inte, även om det kan kännas fruktansvärt. Ge dig själv chansen att ta kontrollen och återfå livsglädjen

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone