Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Träningsmotivation - Bli motiverad för träning och motion
Isbn: 978-91-7747-950-5
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Rolf Jansson

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Träningsmotivation - Bli motiverad för träning och motion

Att börja träna och motionera med hjälp av självhypnos

Positiva tankar föder positiva resultat. Problemet är dock att några av våra mest ihärdiga, negativa och ibland jagförstörande föreställningar är djupt lagrade i vårt undermedvetna. Där har dom kraften att underminera vår lycka och sabotera vår framgång. Men du kan obesvärat ändra dessa inre negativa utrymmen till att producera de resultat som du vill ha med detta kraftfulla program, som väver in positiva budskap till ditt undermedvetna.

En speciell kombination av Theta-ljudvågor och isokroniska toner är harmoniskt sammanfogade med lugnande musik för att höja mottagligheten. Denna speciella hjärnvågsteknologi har anpassats för att påverka dina hjärnvågor, och ditt undermedvetna blir därmed hyper-mottagligt för positiv påverkan och motivationshöjning. Theta-ljudvågor och suggestioner till ditt undermedvetna samsas på ett djupt plan för att förhöja din träningsmotivation.

Du kommer att märka en ansenlig skillnad när det gäller ditt tänkande och dina attityder. Tidigare tvivel och hinder löses upp. Du kommer helt enkelt att tänka positivt när det gäller din vilja och lust till att träna. Resultaten kan vara livsförändrande.

Hur känns självhypnos?

Självhypnos är inte detsamma som att sova eller tappa medvetandet. Du behåller kontrollen.

Självhypnos är avslappning i naturlig form. Du är medveten om allt i din omgivning eftersom hypnos är ett tillstånd av högre medvetenhet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone