Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Självläkning - guidad meditation
Isbn: 978-91-7747-865-2
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Kia Temmes
Length: 18 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Självläkning - guidad meditation

Guidad meditation för att stimulera självläkning genom att kalibrera kroppens rotation kring mittlinjen. 

Allt i universum utgår från en mittlinje, så gör även du. Allt roterar i olika rotationsmönster och genom att göra oss medvetna om denna rotation kan vi lättare lära oss att kalibrera in oss på rätt rotation som tar oss till det vi önskar. Om det är ett nytt jobb, en bil, en resa eller en partner. Vi behöver helt enkelt rotera i synkronicitet med det som vi önskar. 

När vårt eget rotationsmönster kring vår mittlinje hamnar i otakt eller i obalans kan ohälsa uppstå i vår kropp. Organ fungerar inte som dem ska och smärta samt sjukdom kan som en följd uppstå. 

Genom att göra dig medveten om dessa rotationer kan du själv balansera upp din kropp och stimulera dess självläkande förmåga. 

I den här meditationen kommer vi att fokusera på att kalibrera din kropps egna rotationsmönster kring din mittlinje för att stimulera kroppens självläkande förmåga. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone