Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ishavspirater
Isbn: 978-91-2715-548-0
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Julia Dufvenius
Length: 8 timmar 37 minuter

Ljudbok

Ishavspirater


Den fruktade piraten Vithuvud rövar bort barn och tvingar dem att hacka fram diamanter i en mörk och farlig gruva. Så fruktad är Vithuvud att ingen vågar söka efter barnen och alla vet att ingen överlever länge i hans gruva. Men den dag han tar Siris lillasyster, Miki, får han en motståndare han aldrig räknat med. Siri gör det som ingen annan vågar - ger sig ut på jakt efter Vithuvuds ö, trots att hon själv är livrädd. För hon vet hur rädd lillasyster Miki måste vara i piratens våld. Ensam i gruvans mörka gångar.

En fantastisk äventyrshistoria om systerskap, vänskap, rädsla och mod,  rikt illustrerad i svartvitt av Alexander Jansson.

Frida Nilsson (född 1979) är författare och översättare. Hon debuterade 2004 med "Kråkans otroliga liftarsemester" och har sedan dess bland annat utkommit med böckerna om Hedvig, "Apstjärnan", "Jag, Dante och miljonerna" , "Jagger, Jagger", "Ishavspirater" och "Det tunna svärdet".


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone