Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Röksvamp
Isbn: 978-87-1179-396-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 10 timmar 13 minuter

Ljudbok

Röksvamp

I Liffeys näst intill perfekta äktenskap med Richard saknas endast två saker: ett barn och ett hus på landet. Och när hon en dag upptäcker den pittoreska Honeycomb Cottage vet hon genast att hon hittat rätt. Richard är däremot inte lika entusiastisk. Måste de verkligen flytta så långt ifrån London?

Liffey får så småningom sin vilja igenom och det unga paret flyttar in i stugan i Somerset. Richard arbetar dock fortfarande i London och övernattningarna där blir snart alltmer frekventa. I sin ensamhet tvingas Liffey vända sig till det udda grannparet Mabs och Tucker för umgänge. Vad hon då inte vet är att grannfrun har ett annorlunda intresse - hon håller på med trollformler och dekokter. När Liffey senare visar sig vara gravid slår det plötsligt slint i huvudet på Mabs. Svartsjukan tar över och i det dolda arbetar hon febrilt för att förhindra att barnet föds. Men det liv som växer inuti Liffey har redan nu en stark självbevarelsedrift...

'Röksvamp' är en spännande roman med övernaturliga inslag från den omåttligt populära författaren Fay Weldon.

Fay Weldon, född 1931, är en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den ärofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon är kanske mest känd för sin populära roman 'En hondjävuls liv och lustar' från 1983.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone