Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Trolla tillbaka
Isbn: 978-91-2971-177-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Trolla tillbaka

Iris är ingen vanlig tjej. Hon är en häxa. Men det får ingen veta, det är en hemlighet. Därför är det viktigt att hon aldrig trollar när det finns vanliga människor i närheten. Det är faktiskt till och med förbjudet enligt häxlagen. Och tur är väl det, för Iris har inte riktigt fått kläm på det där med trollformler ännu, och det blir oftast inte riktigt som hon tänkt sig. Men vad gör man när när skolans coolaste och taskigaste tjej bara retas hela tiden och det liksom bara råkar hoppa ut en förvandlingsformel? Jo, man måste skynda sig att få i henne ett trolla-tillbaka-piller. Fort, innan svansen börjar växa ut

Häxa i hemlighet är en ny serie lättlästa böcker för den som i hemlighet drömt om att ha speciella krafter. Följ med den unga häxan Iris, hennes trollande kompis Bruno och deras talande husdjur, katten Saba och paddan Stig, på magiska äventyr i vardagen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone