Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Beast Quest - Drakens vrede
Isbn: 978-91-7523-920-0
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF 6-9 år
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Mats Eklund
Length: 1 timme 13 minuter

Ljudbok

Beast Quest - Drakens vrede

Det händer underliga saker i Toms by. Det började med att hästarna attackerades, sedan torkade floden ut. Nu har minst en skörd brunnit ner till grunden. Alla är rädda. Men inte Tom. Han har alltid drömt om att dra ut på äventyr och tar därför på sig uppdraget att ta sig till rikets konung och berätta om det som hänt. Snart förstår han att det inte bara är hans egen by som drabbats. Människor över hela Avantien är i fara. Rikets mytologiska väktare har förtrollats av en ond trollkarl och dessa vidunderliga bestar riskerar nu att förstöra hela kungariket. Tillsammans med sin vän Elenna, en häst och en varg, ger sig unge Tom ut på en farofylld resa för att stoppa monstren. Men är han stark nog att befria vidundren från den onde trollkarlens förbannelse och kommer han under resans gång kunna hitta sin far, den modige kämpen?

Drakens vrede är den första magiska delen i den hyllade fantasyserien Beast Quest och början på ett färgsprakande äventyr fyllt av magi, spänning, och ohyggliga monster.

En barn- och ungdomsserie som ger mersmak och som kommer att fängsla stora som små.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone