Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Cirkus i Valdemarsvik
Isbn: 978-91-8885-784-2
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: oktober 2018

E-bok

Cirkus i Valdemarsvik

Ainas väninna Lotta har flyttat till Estland och kärleken och Ainas eget flyttlass har gått till den lilla skärgårdskommunen Valdemarsvik. Aina saknar sin väninna men som vikarierande journalist på lokaltidningen får hon dagarna att gå medan livet tycks pågå framför och bakom henne, att "Fånga dagen" har hon nog inte riktigt lärt sig än. Hon lever ett stillsamt liv tillsammans med sin ögonsten, den enögde hittekatten Höder. Men lite enformigt är det allt. Jobba, äta, sova och så samma visa igen.

En cirkus dyker upp på orten och en mycket motvillig Aina skickas iväg för att skriva en artikel om föreställningen. Cirkus-besöket blir upptakten till en allt annat än enformig period i hennes liv.

Det är vår i luften och kanske spirar varma känslor inte bara på grund av vårsolen. I en salig röra av clowner, kor, vallhundar, dagisbarn och en charmig detektiv får Aina uppleva mer än hon någonsin önskat sig.

Häng med Aina, en medelålders kvinna med drömmar, i denna lightdeckare med feelgodanda. Dela hennes äventyr och hennes tankar om livet, åldrandet och om att vara någon.

Cirkus i Valdemarsvik är en fristående fortsättning på boken "Ett paket knäckebröd i Oskarshamn".



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone