Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Dolda mönster
Isbn: 978-91-8960-176-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: John Pekkari
Length: 8 timmar 59 minuter

Ljudbok

Dolda mönster

Upptäckten av antennen i trädet var starten till alla händelser som ledde fram till upplösningen. Vem kunde ha trott det? tänker Nils.

Någon försökte smyga sig ombord på fiskebåten men hinner inte innan larmet utlöses och tänder belysningen runt om båten, startar ljudförvrängaren och kamerorna. Och sekunden därefter startar högtryckssprinklern som med riktade vattenstrålar runt båten duschar allt som rör sig inom en fem till tio meters radie från båten.

..."Killarna som skickade lådorna med knark i fiskbukarna har vi bevakat och kan nu ganska väl ringa in var de får knarket ifrån och vilka de personer de har kontakt med. Även killen som skickade lådorna med dubbelbotten har vi under bevakning. Den killen får sitt knark från en annan leverantör, men allt pekar på att det är samma huvudman som verkar i bakgrunden."

... "Jag tror vi har att göra med minst två, kanske tre kriminella nätverk. Om vi utökar och breddar vårt sök kommer vi med stor risk sluta se skogen för alla träd. Jag tror att vi måste inse problemets vidd och avgränsa oss."

Aktivisternas hotfulla röster tystnar och de ser ut som om de inte visste vad de skall ta sig till. Ett väsande, gläfsande ljud från skogen vid sidan vägen hörs och Erik funderar vad i fridens namn är det här. Han hör en man bland aktivisterna ropa att det troligen är en björn eller varg som känner vittring på något. Bakom gruppen ser Erik ett djur som stannar vid vägkanten som morrar och som sakta smyger sig mot terroristerna som springer i allt högre fart längs infarten mot gården och in genom den öppna porten till maskinhallen. När alla aktivister kommit in i maskinhallen stänger de porten från insidan.

Erik tror inte sina ögon. Vad är nu detta?


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone