Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Sprickan i fasaden
Isbn: 978-87-2858-239-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Lena Lofvenborg
Length: 10 timmar 53 minuter

Ljudbok

Sprickan i fasaden

I Katmandu sommaren 2002 pågår en blodig konflikt mellan landets regim och rebeller. Den tidigare kampsportsmästaren Emelie Ekberg bor i staden sedan många år tillbaka. Hon arbetar för en anonym hjälporganisation med kontroversiella metoder.

När ett uppdrag att stoppa en illegal vapenleverans går snett blir Emelie oskyldigt misstänkt för mord. Spåren pekar mot hennes hemland Sverige. Fast besluten att hitta den riktiga mördaren flyr hon tillbaka dit.

I Stockholm träffar hon journalisten Markus, som undersöker ett av landets största Investmentföretag. Vad har företaget för kopplingar till vapensmugglingen? Finns den riktiga mördaren i Stockholm? Sökandet leder dem in i en härva av hänsynslösa krafter som är beredda att gå långt för att skydda sina hemligheter.

'Sprickan i fasaden' är en spänningsroman som utspelar sig i Nepal och Sverige och rör sig mellan Katmandus bergssluttningar och styrelserummen i Stockholm. Det är den första fristående boken i Nepalsviten, en serie om Emelie Ekberg.



Hanna Wesslén, född 1982, är en svensk författare och civilekonom med en magisterexamen i företagsekonomi. 'Sprickan i fasaden' är hennes debutroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone