Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Rosa är köksbiträde
Isbn: 978-91-7949-726-2
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Unga vuxna Lättläst 15+
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Sari Eliasson
Length: 5 minuter

Ljudbok

Rosa är köksbiträde

Rosa jobbar i köket på ett litet hotell. I dag ska hon göra frukosten själv, för hennes kollega är sen. Det är mycket att göra men till slut är hon klar. Eller, nästan klar. Hon ska bara gå ut och plocka några äpplen till buffén. Men då händer plötsligt allt på en gång och det som började så bra håller på att sluta i katastrof …

Rosa är köksbiträde ingår i en serie mycket lättlästa, tydligt illustrerade böcker. Tidigare titlar i serien är Tara är barnskötare, Saad är byggarbetare, Ivan är vårdbiträde och Boris är lokalvårdare. På ett mycket enkelt språk beskrivs hur en arbetsdag kan se ut. De detaljrika bilderna erbjuder en väg in i texten, och de ger bra stöd under läsningen. 

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone