Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Hela jävla alfabetet
Isbn: 978-91-8073-588-9
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Hela jävla alfabetet

För Eva är det inte självklart att skaffa barn, särskilt inte med mannen hon borde lämna. Men när Theo föds älskar hon honom mer än hon trodde var möjligt. Det tar tid innan hon inser att omgivningen ser något annat: en jobbig unge som tar för mycket plats. 

I skolan vill Theo vara duktig och passa in, men när kraven ökar går det inte längre. Evas tillvaro handlar alltmer om kampen för Theo. Men för varje framsteg kommer ett bakslag. Hon ser honom bli utsatt och utanför, göra sig hård och revoltera. Och ju äldre han blir desto tyngre blir smällarna.

Hela jävla alfabetet är en självbiografisk roman om att vara förälder till ett barn med extra allt. Den tar oss in i den pressade familjevardagen bakom rubrikerna om bokstavsdiagnoser och utåtagerande unga. Men berättelsen handlar också om att omvärdera livet, ta en dag i sänder och inte ge upp hoppet. För kanske är det inte för sent. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone