Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Tiggarens gåva
Isbn: 978-87-2714-340-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2024

E-bok

Tiggarens gåva

Drygt ett år efter de traumatiska händelserna på Waldemarsudde anländer journalisten Daphne Rosén till Paris. Under de kommande veckorna ska hon skriva en essä om den berömde författaren Victor Hugos kamp mot antisemitism, och kommer samtidigt att bo i en av Svenska institutets gästbostäder.

Där knyter hon nya bekantskaper, men stöter också på sin vän Robert Idh. Under en middag försvinner plötsligt profilen Nioma under mystiska förhållanden. Det som skulle vara en trevlig stund blir i stället startskottet på ett mardrömslikt scenario där Daphne och Robert kastas in i en labyrint av främlingsfientlighet och dödligt våld ...

”Tiggarens gåva” är den fristående andra delen i deckarserien om journalisten Daphne Norén.

Ulf Bjereld (född 1957) och Marie Demker (född 1960) är båda professorer i statsvetenskap vid Göteborgs universitet. Tillsammans har de författat och medverkat i åtskilliga böcker inom sitt ämnesområde, och 2019 debuterade de i deckargenren med kriminalromanen ”Levande charader”.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone