Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Handbok för pojkvänner
Isbn: 978-91-8577-190-5
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare:
Jenny Holmlund
Matt Demon
Length: 3 timmar 59 minuter

Ljudbok

Handbok för pojkvänner

En underhållande relationsguide för pojkar, äkta män och deras bättre hälfter

I Handbok för pojkvänner förklarar författaren varför killar är så dåliga på relationer och ger konkreta råd om hur man blir bättre, och de stora vinsterna för killen med att anstränga sig mer i förhållandet. Peter Eriksson tar upp och tipsar om konsten att vårda ett förhållande, att visa hänsyn, att bättre lära sig lyssna och läsa av kroppsspråk. Han berättar om manlighet och vad den rollen har för begränsningar och möjligheter. Han ger handfasta råd om hur man stärker romantiken, livar upp sexet, hushållsarbetet och mycket mer.

En stor del av innehållet i boken har uppstått som följd av Peters uppskattade krönikor om relationer i tidningen Hennes. Via tidningens hemsida har läsare fått kommentera vad de saknar och önskar i sina förhållanden, och de absolut vanligaste frågorna rörde just relationer och hur dåliga män är på att sköta dem. Detta har resulterat i att Handbok för Pojkvänner uppstått som mer eller mindre ett beställningsjobb från alla dessa kvinnor som vill ha ut mer av sitt förhållande och sin man, men som inte når fram till honom.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone