Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Processen
Isbn: 978-91-8602-320-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historiska faksimil
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Gerhard Hoberstorfer
Length: 8 timmar 29 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Processen

"Någon måste ha förtalat Josef K., ty utan att han gjort något ont blev han häktad en morgon."

När Josef K blir häktad har har ingen aning om vad han är anklagad för. Förvirrad och omtumlad får han till sist återvända hem för att utöva sitt arbete som banktjänsteman, men den absurda situationen är långt ifrån över. Omgivningen är hotfull och han kallas till förhör, titt som tätt, som tar plats i en dyster byggnad med vindlande gångar. Desperat försöker han bevisa sin oskuld men av någon anledning tycks ingen tro honom ...



Franz Kafka (1883-1924) var en tjeckiskt-österrikisk författare som anses vara en av 1900-talets mest inflytelserika författare. Kafka ansåg världen vara ogripbar och absurd och människor grymma och onåbara, men samtidigt offer för all slags tarvlighet och ondska. Majoriteten av Kafkas verk publicerades efter hans död av hans nära vän Max Brod. Franz Kafka insjuknade i tuberkulos 1917 och avled i dess sviter 1924.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone