Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Talangfabriken : En inspirationsbok om den moderna arbetsplatsen
Isbn: 978-91-9799-456-9
Förlag: Prolead Förlag
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi Hus & hem Humaniora Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: juli 2012
Uppläsare: Jan Blomström
Length: 3 timmar 24 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Talangfabriken : En inspirationsbok om den moderna arbetsplatsen

ÄNTLIGEN EN BOK SOM FÖRÄNDRAR SYNEN PÅ ARBETSPLATSEN. 

Att få arbeta på en modern arbetsplats borde vara en självklarhet för alla då vi lever och verkar mitt i ett modernt och kunskapsintensivt informationssamhälle.

I sin nya bok Talangfabriken har affärspsykologen Jan Blomström siktet inställt på alla medarbetare som vill vara med och bidra till en attraktiv och modern arbetsplats. Han har skapat en bok som helt och hållet förändrar synen på våra arbetsplatser. Jobbet är inte längre bara är en födkrok, utan en personlighetsskapande del av var och ens liv där alla sorters talanger får utvecklas och växa sig starka, både som yrkespersoner och som individer. 

Som läsare få du en slagfärdig inspiration över en attraktiv arbetsplats anpassad till vår moderna situation. Men också konkreta verktyg att själv kunna påverka din egen arbetssituation i den generationsväxling som arbetsmarknaden genomgår. En omställning som på många sätt utmanar givna sanningar om vad som är rätt och riktigt på arbetsplatsen. Moderna medarbetare behöver helt enkelt andra förutsättningar för att komma till sin rätt. Blomströms bakgrund som psykologspecialist borgar dessutom för en komplex vetenskapsgrund bakom beskrivningen av Talangfabriken, den moderna arbetsplatsen.

"Oavsett om dina funderingar rör framtidens arbetsmarknad eller hur du själv ska utvecklas på jobbet, vågar jag påstå att du borde läsa den här boken" 

Carl-Oskar Bohlin, Riksdagsledamot


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone