Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för De tusenårigas tron
Isbn: 978-91-8683-936-9
Förlag: FramSteget Bokförlag
Kategori:
Romaner Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: januari 2013

E-bok

De tusenårigas tron

När jag var liten vände jag, som många andra barn, ofta upp blicken mot molnen och undrade hur det kunde tänkas se ut på molnens ovansida — kanske fanns där en värld som vår, fast med slott och drakar, bebott av folk av ett helt annat slag? Hur såg de i så fall ut, och hur levde de?
Denna fundering ledde till skapandet av en historia om en pojke vid namn Tom Tilly och hans äventyr i kampen mellan gott och ont. Nubinor, världen ovan molnen, är nämligen hotad av en maktgalen furste. Tillsammans med en hemlig prinsessa och hennes bevingade häst ger han sig ut på en lång resa för att ställa allt till rätta; en resa under vilken de möter pirater, åskriddare, snörikare, drakar, älvor, och andra väsen och vidunder. Tom utvecklas under berättelsens gång från en blyg och osäker pojk till en modig och handlingskraftig krigare. Men priset är högt.  



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone