Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Drottningkronan, Släkten del V
Isbn: 978-91-7545-091-9
Publisher: Historiska media
Category:
Novels
Accessible since: October 2013

E-book

Drottningkronan, Släkten del V

"Boken är spännande, välskriven och innehåller tragik, glädje och romantik. Den målar upp tidsepoken så att jag verkligen lever mig in i den."
Litteraturmagazinet

Äntligen kommer den efterlängtade fristående femte delen i serien Släkten! I Drottningkronan möter vi den unga flickan Ester som drömmer om en ljus framtid, fylld av glada barn och kärlek. Drömmarna krossas när morbrodern sätter henne i kloster. Härifrån rövas hon snart bort av en samvetslös präst som för henne till Finland. När den svenske kungen Knut Eriksson kommer till Finland möter han av en slump Ester. Han blir fullkomligt betagen i henne och bestämmer sig för att ta henne till brud. Snart får Ester mer makt och inflytande än hon någonsin vågat drömma om. Ingrid Kampås har skrivit en fängslande roman om en kvinnas livsöde i slutet av 1100-talet. Skildringen är fylld av dramatik och spänning, och ger en god inblick i kvinnans villkor under medeltiden.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone