Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Drömmar från provinsen
Isbn: 978-91-9801-634-5
Förlag: Hilmer Lage Förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: november 2013

E-bok

Drömmar från provinsen

Martin upptäcker en underlig lukt i sitt hus som han måste finna källan till. Rashid får uppleva att livet efter döden inte är riktigt vad han hade hoppats på när han möter ett par hämndens änglar. En man drar till skogs efter den stora katastrofen för att bygga ett hus åt all världens sjuksköterskor men förföljs av en egensinnig byråkrat. Adam vandrar Jorden runt på jakt efter en försvunnen gud som en gång i tiden gett honom ett uppdrag.

12 berättelser från den själsliga provinsen, långt bort från de normala människornas allfarvägar. 12 berättelser med en lätt doft av Murakami eller Bradbury.

"Han lägger ut förrädiska, vilseförande doftspår Eklund så det drar så jävla fint i snoken … Det är så infernaliskt bra när det är så där knivigt och blir så där utvecklat invecklat i förvecklingarna och Eklund får till det på allvar."
Benny Holmberg, Tidningen Kulturen

"Jag älskar det! ... Samlingen tappar ingen fart utan går från klarhet till klarhet för att avsluta med några starka noveller med bilder som biter sig fast i medvetandet, för är det ens möjligt att tänka bort bilden av Gud som jobbar på posten i trettiotalets New York?"
Bokfetischist


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone