Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Doft av frihet
Isbn: 978-91-5070-972-8
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2013

E-book

Doft av frihet

Doft av frihet

Från skilda världar kommer de ...

... Sydney Hayward och Mikhail Stanislaski. Hon är den kontrollerade isdrottningen som aldrig visar sina känslor. Han är hennes raka motsats, känslosam och intensiv.

Sydney har ärvt sin farfars fastighetsbolag, men ingenting i hennes privilegierade uppväxt har förberett henne på att sitta vid rodret i familjeföretaget. Det ansvar som nu lagts på hennes axlar är så tungt att det inte finns plats för komplikationer i hennes liv. Och Mikhail Stanislaski är definitivt en komplikation. Som snickare och konstnär har han båda fötterna på jorden – och huvudet en aning bland molnen.

Men trots att han kommer från en värld så långt ifrån Sydneys som man kan tänka sig har Mikhail något hon upptäcker att hon avundas. En familj som bryr sig. Värme, närhet och ett liv fyllt av kärlek. Samma saker som han vill ge henne – och som hon har så svårt att ta emot ...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone