Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Drakhjärta och Hamnskiftare
Isbn: 978-91-7577-077-2
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2014

E-bok

Drakhjärta och Hamnskiftare

”Då dök där upp en drake mitt framför ögonen på henne. Det var inte så att den växte fram ur tomma luften eller att den kom nedsvepandes från det tjocka molntäcket ovanför. Istället kom den gående från sitt gömställe bakom en stor sten på klippkanten ovanför. De hårda fjällen var klarröda, vingarna var indragna tätt intill ryggen och den såg ut som om den var arg på allt och alla runt omkring. Hade det inte varit för att den inte var mycket större än att Vera kunde lyfta den med ena handen hade hon nog sprungit därifrån.”

Drakhjärta och Hamnskiftare handlar om Vera och Albin, två syskon i en värld kallad Nordanländerna. När de hjälper en samling egendomliga drakar på flykt, dras de mot sin vilja in i en kamp mellan ont och gott, en kamp där få är vad de först utger sig för att vara – varken deras fiender eller de som står dem allra närmast. Samtidigt som de upptäcker nya häpnadsväckande sidor hos sig själva måste de nu, tillsammans med drakarna, slåss mot ondskan för att rädda Nordanländerna.

Jerker Hultén, född 1974 och uppvuxen i Partille utanför Göteborg, bor nu i Halmstad tillsammans med sin fru och sina två barn. Jerker har alltid varit intresserad av att läsa och berätta och när han började skriva sagor till sina barn blev det snabbt en passion. Drakhjärta & Hamnskiftare – den första delen i en spännande fantasyserie för läsvana barn i åldern 9 till 12 år – är hans debutbok.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone