Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal i skolan
Isbn: 978-91-8804-917-9
Publisher: Eldsjälsförlaget
Category:
Education
Accessible since: January 2015

E-book

Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal i skolan

Professionella samtal - Konsten att leda utvecklingssamtal är den andra i en serie om tre. De andra i serien riktar sig till skolledare och förskolepedagoger. Denna bok vänder sig till lärare inom grundskolan och gymnasieskolan. 

Skolan är först och främst ett kunskapscentrum men vi får inte glömma att läraren måste finnas där för att stötta och stärka sina elever så att de kan utveckla sin kunskapsinhämtning. På sitt personliga och lättillgängliga sätt relaterar John Steinberg till teorier utifrån en filosofi om att söka styrkor. Du får inspiration för ditt sätt att utföra ditt ledarskap bland eleverna och blir mer uppmuntrande mot föräldrarna. Han ger också många konrketa samtalsmodeller där du får tips på hur du kan föra såväl enkla som svåra samtal framåt.

Boken fokuserar på utvecklingssamtal, men du får nytta av tankarna och metoderna i alla möjliga samtalssituationer så väl formella som informella. Låt eleverna upptäcka sina styrkor genom att avända ditt främsta verktyg - samtalet.

Denna bok publicerades första gången 2008.  Den återpubliceras nu i en pdf-upplaga som kan läses av en pdf-läsare i mobilen, datorn eller surfplattan. Läsaren kan även få nytta av John Steinbergs e-böcker om samtalsmetodik. Se till exempel Styrkesamtal, Styrkestjärnan och Coacha varandra till framgång hos din Internetbokhandlare.

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till ett 50-tal böcker och 30-tal e-böcker. Han föreläser ofta om temat "Hitta styrkorna" för både skolan och näringslivet. www.steinberg.se

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone