Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Fasornas port
Isbn: 978-91-9820-739-2
Förlag: Mindport Audiobooks
Kategori:
12-15 år 9-12 år Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: december 2015
Uppläsare: Stina Engelbrecht
Length: 1 timme 36 minuter

Ljudbok

Fasornas port

Porten till de dödas rike har öppnats 

"Fasornas port" är den tredje boken av sex i en ny, sagolikt spännande fantasyserie: De dödas rike. 

Porten till de dödas rike har öppnats och onda demoner har tagit över. Mänsklighetens hopp står till Lin, ett skogsrå, en urkraft sprungen ur de gamla sagorna. Lin slits mellan krigaren Alkuin, Systerskapet och, inte minst, sina egna önskningar. Då försök görs att för gott stänga porten till de dödas rike, går det inte alls som planerat. Lin har inget annat val än att på nytt kasta sig ut i farligheterna och använda sina unika förmågor. 

De fängslande äventyren i serien De dödas rike, med såväl nordiska som östasiatiska influenser, är lättlästa och rikt illustrerade med Peter Bergtings vackra och kontrastrika bilder. Historien löper i kronologisk ordning, men böckerna kan även läsas fristående. 

Läs också de andra delarna i serien: "Övergiven värld" och "Havsdemonerna". Mer information om de andra böckerna i serien samt extramaterial finns på www.dedodasrike.se


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone