Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Hitta DIN självkänsla - vägledd självhypnos
Isbn: 978-91-7747-025-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: augusti 2016
Uppläsare: Benny Andersson
Length: 33 minuter

Ljudbok

Hitta DIN självkänsla - vägledd självhypnos

Vägledd självhypnos -Hitta DIN självkänsla

Att oroa sig för saker som har hänt i det förflutna och att oroa sig för det som kommer att hända, är för en människa mycket energikrävande och kan göra en person tungt belastad.

Att stärka dig själv genom självkännedom ökar din förståelse för dig själv, vilket i sin tur ökar din självkänsla. 

Denna vägledda självhypnos av Benny Andersson kan hjälpa dig att frigöra dig från det medvetna och omedvetna som står i vägen för din inre trygghet som ger dig god självkänsla. 

Hypnos:

Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett fullkomligt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte, utan väljer bara att temporärt vara mer i sin inre självupplevelse.

Därför kan du med stor tillit njuta av denna vägledda självhypnos som hjälper dig att använda din inre styrka och frigör din upplevelse av oro och stress, och ge dig kraft i din vardag.

Självhypnos - genom att kontinuerligt lyssna till självhypnos, blir du hjälpt att förändra dina tankemönster, bryta vanor som inte gynnar dig och känna motivation till att leva ditt liv så det servar dig och ditt levene.

Benny Andersson har sedan 1991 arbetat med personlig och grupp coachning inom personlig utveckling och  har en djup och gedigen förståelse för människans inre, medvetna och omedvetna begränsningar och tillgångar. 

Besök Benny Andersson på:www.levandeliv.se

Vägledning: 32.53 min


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone