Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Ett steg i taget: Ett barns kamp för att ta sig tillbaka till ett normalt liv
Isbn: 978-91-7569-573-0
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok

Ett steg i taget: Ett barns kamp för att ta sig tillbaka till ett normalt liv

Den 26 april 2006 blev min yngsta dotter Gilla påkörd av en bil när hon cyklade hem från skolan. Hon blev allvarligt skadad och för att orka ta mig igenom dagarna skrev jag en liten dagbok/blogg. Det var en bra hjälp för att få ur mig alla känslor och som terapi. Jag publicerade den i ett nätforum (Lunarstorm) för att alla vi känner skulle kunna följa vad som hände och för att hennes syster Lizzy skulle slippa svara på en massa frågor. Jag ville bespara henne det. När jag fick förfrågan om jag inte kunde ge ut min text som en bok för att hjälpa andra föräldrar i samma situation började jag tänka igenom det.
Resultatet har blivit följande sidor.

När allt det här hände var jag själv med mina döttrar Lizzy, då 13 år och Gilla då 11 ½ år samt hundarna Hector, Bella och Busan, av rasen Puli. Det innebar att jag fick försöka ordna och lösa allt själv på bästa sätt. Med hjälp av mina föräldrar lyckades jag rätt bra. Utan dem hade det inte gått. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone