Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Kommissarie Gordon. Det första fallet
Isbn: 978-91-6389-130-4
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: August 2016

E-book

Kommissarie Gordon. Det första fallet

Många nötter blir stulna i skogen. Kommissarie Gordon, den mest erfarne detektiven, ska lösa fallet. Nu måste han sitta i snön och vakta hålet där nötterna tagits. Han som bara längtar efter te och kakor i stugvärmen. När ett misstänkt djur äntligen dyker upp har det allra värsta inträffat. Kommissarien har frusit fast! Det är då han bestämmer sig för att det är dags att anställa en kvick polisassistent som kan hjälpa till i krissituationer. Detta ska bli deras första fall tillsammans!En vänlig, filosofisk och underfundig småbarnsdeckare om den lite trötta och frusna paddan, kommissarie Gordon, och hans pigga assistent, musen Paddy. Varm, humoristisk visdom av en av Sveriges främsta barnboksförfattare – Ulf Nilsson. Med ömsinta illustrationer av den prisade holländska illustratören Gitte Spee. En bok att läsa själv eller högt tillsammans.

Kommissarie Gordon - Det första fallet publicerades första gången 2012 och är den första delen i serien om Kommissarie Gordon.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone