Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Framgång i SKOLAN med mental träning
Isbn: 978-91-7747-005-2
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
12 -15 years Children's books Education 9-12 years 6-9 years Psychology Medicine & Health
Accessible since: September 2016
Narrator: Annalena Mellblom Lindroos
Length: 37 minutes

Audiobook

Framgång i SKOLAN med mental träning

Framgång i skolan med mental träning

"Vetenskap har visat att barn och ungdomar som tränar mental träning under unga år, har mycket goda förutsättningar för att skapa framgång i sina liv, i alla områden i livet."
 

Under den här mental träningen så kommer du aktivt att lära dig hur du verkligen kan slappna av, när som helst, i vilken situatuione du än är i, och i ockmed det få tillgång till det som hjälper dig att lyckas med vad helst du tar dig för.

Du kommer att lära dig hur du effektiviserar din inlärning, hur du skapar inre bilder som servar dig i livet och hjälper dig att lyckas riktigt, riktigt bra i skolan och med allt som du lär dig.

Denna mentala övning kan du göra om och om igen och för varje gång du gör mentala övningar så kommer du att bli bättre och bättre på det som du vill bli riktiga bra på.

Den här vägledda mentala träningen kan du använda dig av på morgonen, under dagen eller innan du ska sova. jag har skapat den till dig, så att du lätt kan träna mental träning och bli en framgångsrik stjärna i skolan och med det som du vill lära dig.

Annalena Mellblom Lindroos är hypnoterapeut, arbetar dagligen med mental träning och är NLP master och har hjälp tiotusentals människor sedan 1999 att träna sig mentalt i livet och rikta in sig på olika områden i livet. 

"Jag kan garantera dig, verkligen garantera dig att du kommer att vara väldigt framgångsrik i skolan, i dina studier och med allt du tar dig för i livet, när du använder mental träning och självhypnos/ Annalena Mellblom Lindroos "

Denna vägledda mentala träning kan användas tillsammans med en vuxen eller själv.

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone