Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Alltid på väg
Isbn: 978-91-7337-722-5
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2016

E-bok

Alltid på väg

Oliver Sacks slog igenom med boken Uppvaknanden som sedan blev en prisbelönt film med Robin Williams i huvudrollen. Hans bästsäljande bok Mannen som förväxlade sin hustru med en hatt rankades av tidningen Discover Magazine som en av de 25 bästa vetenskapsböckerna genom tiderna. Idag är forskningen om hjärnan glödhet, men Sacks såg något annat i hjärnan än bara neuroner och synapser: han såg miraklet människan.

I hans självbiografi Alltid på väg får vi möta människan, humanisten och yrkesmannen Oliver Sacks. Med energi och humor berättar han om barndomen, tiden som ung neurolog i 1960-talets USA och livsavgörande möten med patienter. Vi får lära känna hans familj, hans nära vänner och männen han varit förälskad i.

En mästerlig självbiografi om en okonventionell neurokirurg som kom att förändra våra sätt att tänka om den mänskliga hjärnan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone