Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Det är Aldrig För Sent
Isbn: 978-91-8832-305-7
Förlag: BIMA-förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: november 2016

E-bok

Det är Aldrig För Sent

24 noveller som ger mersmak. Med en sockersalt blandning av passion, vemod, lycka och vänskap skildrar Anna-Kari Laurén barndomens och ålderdomens äventyr. Miljöerna och karaktärerna är inspirerade av de småländska skogarna och den stockholmska skärgården.

Läsarröster:
Anna-Kari förmedlar livets känslor och händelser med värme och kärlek. Efter varje text är jag berörd och uppfylld av insikter, hopp och liv. Underbart att hon blandar generationer, åldrar och olika samhällsklasser i texterna. Jag är förbluffad över hur dessa korta texter berikar så mycket.

– Sandra Ulmbrant Nyström, Tranås

Min favorit är ”Sista Suckens äldreboende”. Jag är 81 år och änkeman, nu har alla verkligen något att se fram emot. Tack för att du med dina texter bringar livsglädje till oss alla.

– Jerry Bielke Johansson, Vetlanda

Anna-Kari formulerar sig fabulöst, på ett magiskt sätt håller hon läsaren i schack och suger på karamellen ända till det oväntade slutet.
– Kerstin Haldosén, Stockholm 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone