Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Depression
Isbn: 978-91-7747-994-9
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 35 minuter

Ljudbok

Depression

Den kraftfulla kombinationen av suggestioner för att minska depressiva tankar, musik och Theta-ljudvågor förs in i din hjärna och åstadkommer ett djupt behagligt tillstånd av avslappning.
Ett upprepat lyssnande kommer att ge dig en ljusare syn på livet, ett självförtroende och en självkänsla som strömmar ut från ditt inre. Du kommer att se fram mot det okända med en hälsosam positiv attityd. Du kommer också att känna en lättnad i att bara vara eftersom du frigör onödiga bekymmer som har tyngt dig i tillvaron.

Oavsett om din depression är stark eller mild riktar sig programmet till källan, ditt undermedvetna. Självhypnosen kan hjälpa dig att ändra dina tankar i samband med oro eller ångest så att du kan avnjuta ett lugnare och behagligare liv.

Ett regelbundet lyssnande kommer att göra dig mycket lugnare inombords och få dig att tackla livets upp- och nedgångar på ett lättare sätt.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone