Jump to content
The library informs: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Cover for Åldrande
Isbn: 978-91-7747-971-0
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2017
Narrator: Rolf Jansson
Length: {0} hours {1} minutes 30 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Åldrande

Slappna av och lyssna. Det är allt du behöver göra. Du kommer över tvivel och bygger upp din optimism inför framtiden med hjälp av detta program.
Självhypnos är unikt effektivt för att åstadkomma en omprogrammering i din hjärna och därvid få bort självtvivel och bygga upp en starkare självtillit. Du ersätter allt tvivel i ditt undermedvetna med bättre tankar. Som resultat får du ett bättre självförtroende och börjar känna dig mer säker och behaglig till mods. Allt sker på ett säkert och naturligt sätt utan några som helst bieffekter.

Denna inspelning får kropp och själ att koppla av med hjälp av skicklig hypnoterapiteknik, Theta-ljudvågor och innovativ ljudproduktion. Inspelningen har dessutom kompletterats med isokroniska toner för att förstärka effekten. En behaglig röst vägleder dig till ett djupt avslappnat tillstånd av mental och fysisk avslappning. I detta mycket mottagliga avslappnade tillstånd får du ett antal posthypnotiska förslag och noggrant skiktade affirmationer för att hjälpa dig att nå dina mål. Denna kraftfulla inspelning är helt säker och utgör ett effektivt sätt att hjälpa dig att njuta av din vardag i takt med att du åldras.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone