Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Välkommen till Hyltebibliotekens e-böcker, med lånekort och en pinkod kan du låna 8 e-böcker varje månad. Mer information hittar du på www.hylte.se/bibliotek .
Omslagsbild för Hur svårt kan det vara att må bra?
Isbn: 978-91-9834-613-8
Förlag: Peter Nilsson Kommunikation och förändring
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2017
Uppläsare: Viktor Åkerblom
Length: 4 timmar 1 minut

Ljudbok

Hur svårt kan det vara att må bra?

Följ Peters personliga resa och strävan efter välmående och lycka, där han berättar vad han gjort för livsval och vad han har för strategier för att öka sitt eget välmående.

Boken bjuder också på vad andra gjort för att lyckas och må bra. Intervjuer är gjorda med bl a Nadja Casadei, Anna Sunneborn, Viktor Åkerblom, Mikael och Emelie Hollsten, Jessica Ekman mfl och förordet är personligt skrivet av artisten Danny Saucedo. Boken är skriven till dig som vill öka ditt eget välmående och är intresserad av personlig utveckling och vill få ut mer av livet. Bokens blandning av personliga berättelser, citat och intervjuer gör boken till en lättläst och interaktiv bok som redan nu landat väl hos lyssnarna. Detta är Peter Nilssons 3:e bok i serien ”Hur svårt kan det vara?” och riktar sig ännu mer än tidigare böcker mot personlig utveckling och välmående. Viktor Åkerblom som även medverkar i boken är uppläsare för även denna bok av Peter.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone